Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

cant get launchbox to login to emumovies


JEM

Recommended Posts

Frustrated, I just signed up for emumovies and can login to site fine, but when needing launchbox to login to get videos it cant. Any help appriciated.

Link to comment
Share on other sites

Having the same problem today. Must be some glitch. it was working fine a few days ago.

Link to comment
Share on other sites

Several People have reported this on the Launchbox forums.  The general consensus is that the issue is occurring at the API (code) on emuMovies side.

Link to comment
Share on other sites

Yeah it isn't working for me either.  All day so far but as someone mentioned I'm UK based so may be sorted later as the site is US based?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Yeah, me too... :dodgy:

Issue still not sorted. Wondering how the API got f*cked? How is it even technically possible for the api to be broken, when FTP/Site/Forums are still online?

Can anyone @emumovies enlighten us and "maybe" tell the community when this will be fixed?

Thanks in advance. 

Link to comment
Share on other sites

I am in the states and have been trying since 7 AM EST. ... It is now 3:45PM EST.  So we are rolling on ~9 hours down.  My hope is that the person in charge of the service has had a chance to sleep or whatever and can start addressing the issue :D

Link to comment
Share on other sites

The API server is not responding at the moment, we have everything fairly compartmentalized so one outage doesn't usually affect our other services.  Worked on it this afternoon after the reports came in and currently waiting on @tspeirs our dev for this service to get back to me.  As soon as the service is back up we will post an announcement.  Shouldn't be too long but it is the weekend.  Thank you all for your patience while we get this fixed.

 

In the meantime the FTP service is still up and running, any premium members should head there to grab your goodies.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, marmono said:

its working for me atm (sun. 12pm central)

Correct, we just got the service back online 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...