Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

No audio on some downloaded game snaps question?


zetec-s-joe
 Share

Recommended Posts

Quote

 

Hi, I have used HyperSpin on and off for a long time (All on the same machine) and I recently used the hypersync program (Latest version) to download the full nes video snap set with my games, and for some reason alot of them dont show sound when in hyperspin? they all work if i open them with vlc from the media folder where they saved to? Never had this before, any ideas would be great!

Link to comment
Share on other sites

Happened to me on last month update ..

Link to comment
Share on other sites

I've received a few reports and I have a fix ready, I'm out of town until Thur 18th but I have it on my list of things to tackle when I get back.  Hyperspin does not like the Audio Encoding, no idea why but I do have a fix.  

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Circo said:

I've received a few reports and I have a fix ready, I'm out of town until Thur 18th but I have it on my list of things to tackle when I get back.  Hyperspin does not like the Audio Encoding, no idea why but I do have a fix.  

Thank you for the reply when you are busy. That's great, could you please update us here when the fix is made? I guess once the fix is done I can just re-download with HyperSync and all will be normal again? Thanks alot

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • 2 Members Viewed

×
×
  • Create New...