Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Problems chatting here and uploading to FTP


Jochitko

Recommended Posts

Hi

I'm still having the "nopermission" problem. It doesn't let me chat, shout in the box or change my status without signing out and in every time I restart my browser/leave the computer for a longer time.

But, what's worse, I can't seem to upload any videos to the FTP. I get the following messega fter trying to upload for a while: ! Upload failed on 69.10.48.154 (/Work in Progress - These Folders Will Be Cleaned as Sets Are Finalized/Jochitko/Gameboy Advance [AVI][41 More Videos, Last Ones]/Crash of the Titans (USA) (En,Fr).avi). (connection reset by peer)

I can still grab videos of the FTP no problem.

Is there a FTP issue or is it just me?

(I have done some new GBA videos, TurboGrafx16 videos, Intellivision)

Thak you for any help

Link to comment
Share on other sites

Hi

I'm still having the "nopermission" problem. It doesn't let me chat, shout in the box or change my status without signing out and in every time I restart my browser/leave the computer for a longer time.

But, what's worse, I can't seem to upload any videos to the FTP. I get the following messega fter trying to upload for a while: ! Upload failed on 69.10.48.154 (/Work in Progress - These Folders Will Be Cleaned as Sets Are Finalized/Jochitko/Gameboy Advance [AVI][41 More Videos, Last Ones]/Crash of the Titans (USA) (En,Fr).avi). (connection reset by peer)

I can still grab videos of the FTP no problem.

Is there a FTP issue or is it just me?

(I have done some new GBA videos, TurboGrafx16 videos, Intellivision)

Thak you for any help

Ok let's get some basic info and see if we can't figure it out or recreate the issue.

Browser(s):

FTP Client(s):

Cache Cleared: Y/N

Cookies Cleared: Y/N

FTP Connection Log: (Attach)

Currently I am using Chrome as my browser and Filezilla as my FTP client

Link to comment
Share on other sites

Sry, I was tired yesterday. I knew very well I should have given you more facts :)

Browser(s):

IE 8, on 64 bit Win7 (not 64 bit version of IE)

FTP Client(s):

FeechFTP (Seems to work with HS, although I haven't uploaded any big files like videos there)

Cache Cleared: Y/N

Yes

Cookies Cleared: Y/N

Don't know... I cleared everything IE offered except sites I have been to and passwords. Don't know if cookies have to be done manually somewhere.

FTP Connection Log: (Attach)

Can't find no log in the LeechFTP installation folder, all I can give you is this:

Checking for program update...

~ Connecting...

~ Connected to ftp.emumovies.com, waiting for response...

< 220---------- Welcome to Pure-FTPd [privsep] [TLS] ----------

< 220-You are user number 12 of 50 allowed.

< 220-Local time is now 15:28. Server port: 21.

< 220-IPv6 connections are also welcome on this server.

< 220 You will be disconnected after 15 minutes of inactivity.

> USER [email protected]

< 331 User [email protected] OK. Password required

> PASS *****

< 230-User [email protected] has group access to: emumovie

< 230 OK. Current restricted directory is /

> REST 1

< 350 Restarting at 1. But we're in ASCII mode

> REST 0

< 350 Restarting at 0

> SYST

< 215 UNIX Type: L8

> PWD

< 257 "/" is your current location

~ Login completed.

> PORT 192,168,0,119,222,58

< 200 PORT command successful

> TYPE A

< 200 TYPE is now ASCII

> LIST

< 150 Connecting to port 59763

< 226-Options: -a -l

< 226 12 matches total

> NOOP

< 200 Zzz...

When I upload videos they do upload very slowly (like 20 kbits) and then LeechFTP aborts the upload, and the videos are on the FTP, but corrupted. Downloading is no problem. I have a good stable internet connection also. I would perfer not changing my FTP app cause this one is very easy to use (my first one ever :)).

Link to comment
Share on other sites

Sry, I was tired yesterday. I knew very well I should have given you more facts :)

Browser(s):

IE 8, on 64 bit Win7 (not 64 bit version of IE)

FTP Client(s):

FeechFTP (Seems to work with HS, although I haven't uploaded any big files like videos there)

Cache Cleared: Y/N

Yes

Cookies Cleared: Y/N

Don't know... I cleared everything IE offered except sites I have been to and passwords. Don't know if cookies have to be done manually somewhere.

FTP Connection Log: (Attach)

Can't find no log in the LeechFTP installation folder, all I can give you is this:

Checking for program update...

~ Connecting...

~ Connected to ftp.emumovies.com, waiting for response...

< 220---------- Welcome to Pure-FTPd [privsep] [TLS] ----------

< 220-You are user number 12 of 50 allowed.

< 220-Local time is now 15:28. Server port: 21.

< 220-IPv6 connections are also welcome on this server.

< 220 You will be disconnected after 15 minutes of inactivity.

> USER [email protected]

< 331 User [email protected] OK. Password required

> PASS *****

< 230-User [email protected] has group access to: emumovie

< 230 OK. Current restricted directory is /

> REST 1

< 350 Restarting at 1. But we're in ASCII mode

> REST 0

< 350 Restarting at 0

> SYST

< 215 UNIX Type: L8

> PWD

< 257 "/" is your current location

~ Login completed.

> PORT 192,168,0,119,222,58

< 200 PORT command successful

> TYPE A

< 200 TYPE is now ASCII

> LIST

< 150 Connecting to port 59763

< 226-Options: -a -l

< 226 12 matches total

> NOOP

< 200 Zzz...

When I upload videos they do upload very slowly (like 20 kbits) and then LeechFTP aborts the upload, and the videos are on the FTP, but corrupted. Downloading is no problem. I have a good stable internet connection also. I would perfer not changing my FTP app cause this one is very easy to use (my first one ever :)).

I know you dont want to, but just to rule this out, try filezilla for FTP (It's super easy) and try Google Chrome for browser, and let me know what the results are if you can. I am uploading at 400K to the ftp right now

Link to comment
Share on other sites

I know you dont want to, but just to rule this out, try filezilla for FTP (It's super easy) and try Google Chrome for browser, and let me know what the results are if you can. I am uploading at 400K to the ftp right now

I just tried IE8, and while status updates is working for me the shoutbox is not...hmmm, works ok in other browsers. I did call the service provider to see if anything was going on, and of course there is....

We had some downtime between Saturday and Sunday. What had happened was there was a fire and it took out much of the infrastructure. There were 5 bandwidth providers supporting our server, their lines were all taken out, currently we are on a backup provider and the other ones are supposed to be back online by the end of the week. It is affecting bandwidth to a small degree especially the uplink. That is what is causing the difficulty uploading to the ftp. I am sometimes going full speed and others times uploading at a crawl. It should be fixed shortly. Downloading should not be affected.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

I haven't had time to do any tests/install chrome. No problems with the FTP anymore though. But I still have the problems in the forum here, as described above. I'm writing this only to clarify that the new design and site hasn't resolved the issues.

Link to comment
Share on other sites

Is anyone else having this problem? I would love to sort it out but I can not recreate it :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...