Jump to content
2021.11.28 - Currently there is an issue with single game/small batch scraping within the latest versions of Launchbox that is causing long delays or failure to start. We are working with the Launchbox dev team to correct the bug. ×
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Nintendo Virtual Boy


djvj

Recommended Posts

I made 4 missing videos for these games:

Bound High (Unknown) (Proto)

Mario's Tennis (Japan, USA)

Nester's Funky Bowling (USA)

Virtual League Baseball (USA)

They are proper with 30 secs gameplay and about 5 secs title where possible. All the others have no title shots or any fading. I'm not remaking them just to add that.

I think they were missing anyways. I didn't have them on my end. I also normalized all the existing movies as this was never done. You can find them all on the ftp at:

/Work in Progress - These Folders Will Be Cleaned as Sets Are Finalized/djvj/Nintendo Virtual Boy/

All names match the HS final xml (No-Intro), but that xml only has 14 games, I have 23 on my end.

Link to comment
Share on other sites

All the videos you didn't make look like this for me:

62346985.png

Do you know what would cause this?

Yours look perfect however... how would you like to remake the rest? :) :) :)

Link to comment
Share on other sites

I submitted a ticket, thats a strange one. But it is still working.

Link to comment
Share on other sites

So those movies play fine inside HS but in WMP12 or Media Player Classic or Moyeas in the screenshot, they don't play. Really odd...

Link to comment
Share on other sites

I know all the videos are fine, because I have a complete vboy setup in HS, all working. That is strictly a problem with those players. I suggest trying at least in VLC because that's what I use to test movies, which I didn't have that issue in.

Link to comment
Share on other sites

I know all the videos are fine, because I have a complete vboy setup in HS, all working. That is strictly a problem with those players. I suggest trying at least in VLC because that's what I use to test movies, which I didn't have that issue in.

I created a Virtual Boy montage and placed it in WIP/BajaResident if anyone would like it for their main menu. It's 10s each transition, 1 min long which I believe is the standard.

(I was able to get them to play in AVS but even the montage I created in AVS wouldn't play in the other ones. Really weird...)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...