Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

adding artwork to hyperspin


stark21

Recommended Posts

I pretty much downloaded all the artwork and mp4 files I needed, placed them in the media folder in hyperspin but most of the artwork isn't showing up, do I have to do each system setting or is there something I do in HLHQ to be gobal.

Link to comment
Share on other sites

Lets start by checking to make sure all of your media is named to match your ROMs perfectly.The name of the media has to match the name of your ROMs or else it wont show up in HS. Did you use HyperSync to download your media? If so, it should be named correctly. You'll want to make sure your using the latest version of HyperLaunch and HyperLaunchHQ. Could you be a little more specific as to what isn't showing in HyperSpin? I have trouble with Box Art not showing in some themes from time to time. Most Box Art must be placed in the "Artwork 4" folder, but not always. Sometimes it varies from theme to theme.There should be a dummy file in some of the theme Artwork folders named "Place Box Art Here" or something like that. Of course, that's where you'll want to put your Box Art. If it's a video problem, check to make sure you have all the proper codecs installed. I use Shark 007 codecs running Windows 7. You might also want to post over on the HyperSpin forums, as this forum isn't really geared towards HyperSpin support. It's for issues and such relating to EmuMovies.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Make sure you are selecting the correct folders man I just ran into this issue today setting mine up just throwing that out there

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...